Coördinator NPO

Coördinator NPO

Coördinator Niet Planmatig Onderhoud

In de rol van coördinator speel je een centrale rol bij het coördineren van het team van eigen medewerkers en co-makers in de uitvoering van de aan jou en je team  toegewezen opdrachten voor één of meerdere klanten. Hierbij draag je zorg voor onder andere de complete afhandeling, het opstellen van prijsopstellingen voor opdrachten, werkvoorbereiding, planning en aansturing.

Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten en de co-makers. Je onderhoudt contacten met de klanten ten einde te kunnen inspelen op de specifieke wensen van de klanten.

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Je hebt kennis van de onderhoudssector en de processen  die hiermee gemoeid zijn, als zowel de vakdisciplines die erbij betrokken zijn. Je hebt een adequate kennis van branchespecifieke producten, bouwmethoden en wet- en regelgeving.

Je bent zelfstandig, teamplayer, besluitvaardig, kwaliteitsgericht, bewaakt de voortgang, proactief, sociaal en bent sterk in plannen en organiseren. 

Wat kan je van ons verwachten?

In deze veelzijdige zelfstandige functie kun je je nog volop ontwikkelen. Naast goede voorwaarden, investeert de organisatie ook in jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een team, waarbij kennis vergaren en delen voorop staat.

Herken jij je in deze functie van coördinator NPO  en wil jij werken in de regio Limburg of wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Gaston Honings via 0475-53 89 20 of  06-43 70 94 19.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook,  je CV kun je dan mailen naar Gaston Honings o.v.v. referentienummer  CO1711.

 

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Landgraaf
Pasweg 1, 6371 BJ Landgraaf

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »