Teamleider NPO

Teamleider NPO

Teamleider Niet Planmatig Onderhoud

In deze uitdagende functie geef je leiding aan de coördinatoren, assistent-coördinatoren en uitvoerders. Je rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van tactisch- en operationeel beleid binnen de afdeling en voor het operationeel leiding geven aan de afdeling.

Je  vertegenwoordigt het bedrijf naar klanten en andere stake-holders en waarborgt dat de dienstverlening van het team c.q. afdeling op korte en lange termijn aansluit bij marktontwikkelingen en –eisen.

Je draagt er zorg voor het bedrijfsbeleid en de geldende veiligheidsregels worden nageleefd.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Je hebt kennis van de onderhoudssector en de processen  die hiermee gemoeid zijn als zowel de vakdisciplines die erbij betrokken zijn.

Je hebt een adequate kennis van branchespecifieke producten, bouwmethoden en wet- en regelgeving. Je bent een teamplayer, besluitvaardig, kwaliteitsgericht, pro-actief, sociaal en bent sterk in plannen en organiseren. Je bent in staat om gestelde doelen te realiseren.

Wat kan je van ons verwachten?

In deze uitdagende zelfstandige functie met de nodige  variatie kun je je volop ontwikkelen. Naast goede voorwaarden, investeert de organisatie ook in jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een team, waarbij kennis vergaren en delen voorop staat.

Herken jij je in deze functie van Teamleider NPO  en wil jij werken in de regio Limburg of wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Gaston Honings via 0475-53 89 20 of  06-43 70 94 19.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook,  je CV kun je dan mailen naar Gaston Honings o.v.v. referentienummer  TL1711.

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Landgraaf
Pasweg 1, 6371 BJ Landgraaf

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »