Voorman renovatie BKT

Voorman renovatie BKT

Voorman renovatie badkamer, keuken en toilet (BKT)

Een voorman BKT voor onze vacature in de regio Limburg. Jij hebt relevante werkervaring als voorman en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je komt te werken in een bedrijf met een informele cultuur, dat  mogelijkheden biedt en (interne) opleidingen. Uiteraard betekent dit ook dat bij goed functioneren een vast dienstverband wordt aangeboden.

Je ondersteunt de coördinator BKT in alle voorkomende BKT-renovatie-opdrachten die aan je toegewezen zijn. Je eerste verantwoordelijkheid is het tijdig en op een juiste wijze uit (laten) voeren van de geplande werkzaamheden.

Daarvoor ga je ‘s ochtends met je eigen bedrijfsbus op pad naar de klant. Bij aankomst bespreek je met je team wat er precies te doen staat en vervolgens vertel je de klant de werkzaamheden die we gaan uitvoeren. Je bestelt indien nodig de benodigde materialen voor het uitvoeren van de opdracht.

Je werkzaamheden zijn:

  • het verzorgen van de correcte uitvoering van de renovatie-werkzaamheden;
  • het in voorkomende gevallen voeren van de infogesprekken met bewoners en/of huurders waarin de keuzemogelijkheden voor de gewenste renovatie met de bewoner en/of huurder worden doorgenomen en toegelicht;
  • het oplossen van voorkomende problemen;
  • het fungeren als eerste aanspreekpunt voor de bij de opdracht betrokken uitvoerende medewerkers en partijen;
  • het werk naar tevredenheid van de klant opleveren.

Je hebt een afgeronde opleiding timmeren/metselen met relevante aantoonbare leidinggevende werkervaring als voorman.  Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Daarnaast ben je representatief en kun je klanten netjes te woord staan.

Wat kan je van ons verwachten?

Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden en een uitzicht op een vast dienstverband.

Word jij onze nieuwe voorman? Stuur dan nu jouw CV o.v.v. referentienr. VBKT2411 naar Gaston Honings. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op.

Met vragen kun je ons ook bereiken op 06-43709419 of 0475-538920.

 

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Landgraaf
Pasweg 1, 6371 BJ Landgraaf

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »