Werkvoorbereider nieuwbouw

Werkvoorbereider nieuwbouw

Werkvoorbereider nieuwbouw

Een werkvoorbereider nieuwbouw voor onze vacature in de regio Limburg. Jij hebt aantoonbare & relevante werkervaring als werkvoorbereider en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je komt te werken in een bedrijf met een informele cultuur, dat  mogelijkheden biedt en (interne) opleidingen. Uiteraard betekent dit ook dat bij goed functioneren een vast dienstverband wordt aangeboden.

Je werkzaamheden zijn:

  • verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en alles wat daarbij komt kijken
  • na een korte inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig projecten te kunnen voorbereiden
  • verantwoordelijk voor de (digitale) voorbereiding van de aan jou toegewezen projecten, met dien verstande dat de eindverantwoordelijkheid hiervoor bij de projectleider ligt.

 Je hebt een afgeronde opleiding op MBO / HBO-niveau en hebt bouwkundig inzicht en kunt je van bouwtekeningen en digitale modellen een beeld vormen van de bouwplaats en het bouwproject.

Je bent in staat tot het maken en bewaken van schema’s met betrekking tot werkregelingen, routing, levering en benodigde capaciteit en personeel. Tevens heb je kennis van en inzicht in wettelijke eisen, bouwbesluit en procedures ten aanzien van Arbo en milieu

Je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot  MS Office - pakket en affiniteit met geautomatiseerde systemen voor het maken van calculaties, planningen, lezen en bewerken van tekeningen en modellen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend familiebedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden en een uitzicht op een vast dienstverband.

Word jij onze nieuwe werkvoorbereider? Stuur dan voor 26 mei jouw CV en sollicitatiebrief naar gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op.

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Landgraaf
Pasweg 1, 6371 BJ Landgraaf

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »