Allround onderhoudsmonteur

Allround onderhoudsmonteur

Allround onderhoudsmonteur (timmerman / metselaar)

Wij zijn op zoek naar een allround onderhoudsmonteur met goede communicatieve vaardigheden uit de regio Limburg die graag met zijn bus op pad gaat om zeer uiteenlopende onderhoudsklussen bij mensen thuis uit te voeren. Iemand die zijn vak verstaat en het contact met de klant leuk vindt. Begrijp jij hoe jij de mensen thuis met jouw kwaliteiten gelukkig kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werk is afwisselend en dit vraagt dan ook om de nodige ervaring en vaardigheden. Van kranen vervangen, deuren afhangen, klein elektra, tegels plakken tot kozijnen stellen.
Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Wij zijn op zoek naar iemand die wij met een gerust hart bij de mensen thuis langs durven te sturen. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Jij komt te werken in een zeer platte en dynamische organisatie. Jij krijgt jouw werkbonnen digitaal op een voor jouw beschikbaar gestelde iPad  en gaat met je eigen werkbus op pad. Jij bepaalt welke materialen je nodig hebt en lost het probleem op. Uiteraard leg je eerst de bewoner uit wat je gaat doen en wanneer je klaar bent leg je uit wat je gedaan hebt. Tenslotte laat je de boel netjes achter. Jij houdt digitaal bij welke materialen op de klus gebruikt worden zodat deze direct voor je kunnen worden klaargelegd. Zodoende kost het aanvullen van jouw bus weinig tijd en houd jij meer tijd over voor datgene wat jij het liefste doet, namelijk timmeren.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en een timmer- / metselopleiding of andere relevante vaktechnische ervaring. Je hebt rijbewijs B, het liefst met E en een geldig VCA diploma, of je bent bereid deze te halen. Je hebt een goed inlevingsvermogen en spreekt goed Nederlands.

Wat kan je van ons verwachten?

Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden en een uitzicht op een vast dienstverband.

Word jij onze nieuwe onderhoudsmonteur? Stuur dan nu jouw CV naar gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op. Met vragen kun je ons ook bereiken op 0475-538920 of 06-43709419.

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »