Calculator

Calculator

Calculator

Een calculator voor onze vacature in de regio Limburg. Jij hebt aantoonbare & relevante werkervaring als calculator en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je komt te werken in een bedrijf met een informele cultuur, dat  mogelijkheden biedt en (interne) opleidingen.

Je werkzaamheden zijn:

  • het tijdig opstellen van een betrouwbare kostprijsbegroting van potentiële projecten
  • analyseren van prijsverhoudingen op basis van de eigen kennis van prijsverhoudingen
  • maken van ramingen
  • beoordelen van offertes voor uit te besteden werken/of aan te schaffen materiaal
  • aandragen van alternatieve oplossingen ten aanzien van werkmethoden, gebruikte materialenen onderaannemers

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO / HBO-niveau en hebt bouwkundig inzicht en kunt je van bouwtekeningen en digitale modellen een beeld vormen van de bouwplaats en het bouwproject.

Je draagt de begrotingsstukken adequaat over aan het projectteam. Tevens heb je kennis van en inzicht in wettelijke eisen, bouwbesluit en procedures ten aanzien van Arbo en milieu.

Je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot  MS Office - pakket en affiniteit met geautomatiseerde systemen voor het maken van calculaties, planningen, lezen en bewerken van tekeningen en (revit)modellen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend zelfstandig bedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met korte lijnen, een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden.

Word jij onze nieuwe calculator? Stuur dan jouw CV en sollicitatiebrief naar gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op.

 

 

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »