Calculator

Calculator

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als calculator? Kom werken in ons dynamisch en informeel bedrijf met uiteenlopende opdrachten. Neem de kans om je volop te ontwikkelen en (interne) opleidingen te volgen. Jij krijgt de vrijheid het voortouw te nemen als het gaat om jouw expertise. Zo werk je zelfstandig en in teamverband.
Jouw kennis deel je met collega’s in hetzelfde projectteam, waarin je van a tot z samenwerkt. Dat werkt heel efficiënt en we delen zo laagdrempelig onze kennis met elkaar. Betrokken zijn bij elkaars werk en vooral ook goed communiceren met opdrachtgevers over verwachtingen en doelen vinden wij heel belangrijk.

Hier ben jij goed in:

  • Het tijdig opstellen van een betrouwbare kostprijsbegroting van potentiële projecten,
  • Analyseren van prijsverhoudingen op basis van de eigen kennis van prijsverhoudingen,
  • Maken van ramingen,
  • Beoordelen van offertes voor uit te besteden werken/of aan te schaffen materiaal,
  • Aandragen van alternatieve oplossingen ten aanzien van werkmethoden, gebruikte materialen en onderaannemers.

Je hebt een afgeronde opleiding op mbo/hbo-niveau, hebt bouwkundig inzicht en kunt je met bouwtekeningen en digitale modellen een beeld vormen van de bouwplaats en het bouwproject. Je draagt de begrotingsstukken adequaat over aan het projectteam. Tevens heb je kennis van en inzicht in wettelijke eisen, bouwbesluit en procedures ten aanzien van Arbo en milieu. Je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot MS Office en affiniteit met geautomatiseerde systemen voor het maken van calculaties, planningen, lezen en bewerken van tekeningen en (revit-)modellen.

Dit bieden wij:

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend zelfstandig bedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met korte lijnen, een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Je maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden.

Bouw mee aan jouw en onze toekomst!

Ben jij onze nieuwe calculator? Stuur dan jouw CV en motivatie naar gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl.

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »