Industriebouw

Industriebouw

Industriebouw is een specifiek onderdeel van utiliteitsbouw. Hieronder vallen bijvoorbeeld bedrijfspanden (met kantoor), distributiecentra en opslagruimtes. Opdrachtgevers waarderen ons meedenkend vermogen en ervaring, vanaf de initiatieffase tot en met het onderhoud en beheer.

Met name binnen de industriebouw zijn zaken als budgettaire planning en tijdsplanning essentieel. Door ons organisatiemodel geven wij al in een vroeg stadium budgetgaranties af. Voor u betekent dit (eigenlijk heel gewoon) dat wij ons aan onze afspraken houden.

Binnen de industriebouw stemmen wij het contractmodel af op de wensen van de klant, net als bij utiliteitsbouw. Met onze ruime know-how in de industriebouw bieden we toegevoegde waarde aan onze relaties tijdens bouwteamtrajecten. Dit biedt bijbehorende voordelen voor alle partijen.

Onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Heeft u bouwplannen? Neem zo vroeg mogelijk contact met ons op. Samen met u en uw adviseurs ontwikkelen wij uw huisvesting tegen marktconforme voorwaarden en binnen úw ondernemersdoelstellingen.

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Punterweg 20, 6222 NW Maastricht

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »

Recente projecten