Duurzame bedrijfsvoering

Duurzame bedrijfsvoering

Ons bedrijf en onze medewerkers onderschrijven de kernwaarden 'ontzorgen, transparantie, integriteit, duurzaamheid, service, kwaliteit en milieu'. MVO is het fundament van ons ondernemerschap. Hierbij zoeken we altijd de balans tussen 'people, planet en profit'.

Bij invulling geven aan MVO komen vele interessante facetten kijken. Om ons MVO-beleid te concretiseren hebben we dit vastgelegd in een MVO-zelfverklaring met bijbehorend certificaat. Onze MVO-zelfverklaring is goedgekeurd door NEN en opgenomen in het publicatieplatform ISO-26000. Hiermee zijn we voorloper in ons marktsegment in de regio Limburg.

Bij het onderzoek naar en het opstellen van de MVO-zelfverklaring hebben wij ondervonden dat we MVO als vanzelfsprekend al toepassen. Zo voeren we al regelmatig een dialoog met onze stakeholders. Zij geven ons MVO-beleid mede vorm. Onze ambities voor de toekomst zijn om dit, in het kader van ketensamenwerking, nog vaker dan nu te doen. Hieraan geven we invulling door een halfjaarlijks partneroverleg, waarbij ook duurzaamheid als thema op de agenda staat. Daarnaast willen wij 20% CO2-reductie behalen in 3 jaar, afgezet tegen ons basisjaar 2013. Meer ambities vindt u in de onderbouwing van onze MVO-zelfverklaring.

Wij zijn ervan overtuigd dat rekening houden met people, planet en profit de enige juiste manier is om met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien. De gevolgen van onze keuzes beginnen pas zodra de keuzes gemaakt zijn. Dan kunnen we maar beter direct de juiste beslissingen nemen en hierin investeren.

Onze overtuiging is: MVO wint altijd!  

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Punterweg 20, 6222 NW Maastricht

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »