Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw is één van onze specialismen. Industriebouw maakt hiervan een specifiek onderdeel uit, zie 'industriebouw'. Onder utiliteitsbouw verstaan wij daarnaast alle bouwwerken zonder directe woonbestemming. Denkt u daarbij aan kantoorpanden (al dan niet in combinatie met industriebouw) en gebouwen voor (commerciële) dienstverlening, zoals: horeca, winkels, gezondheidszorg en sport/leisure.

Dat wij ons bezighouden met het 'traditioneel' ontwikkelen en/of realiseren van utiliteitsbouw, al dan niet verkregen uit aanbesteding, is alom bekend. Maar wij gaan graag verder dan dat, in uw belang:

Wij bieden u toegevoegde waarde in de vorm van een quickscan. Hierin bepalen we gezamenlijk welke fasen in de nieuwbouwcyclus wij voor u uitvoeren (financiering, ontwikkeling, realisatie en onderhoud). Heeft u behoefte aan financiering? Dan bekijken we de mogelijkheden uw project te financieren, afhankelijk van uw profiel en uw programma van eisen voor de nieuwbouw (zowel functioneel als technisch). Daarna bepalen we samen het bijpassende contractmodel (DBFM (design, build, finance, maintain), D&B (design & build) of bouwteam. Bij keuze voor DBFM kunt u van ons advies verwachten over ontwerp en bouwkosten, gemeten naar financieringsgrenzen en de randvoorwaarden van de bouwlocatie.

Onze opdrachtgevers zijn enthousiast over onze manier van samenwerking en de transparantie die we bieden op communicatief vlak en bij prijs- en contractstructuren. Wij bieden u 1 aanspreekpunt tijdens alle van toepassing zijnde fasen van uw bouwcyclus. U kunt zonder verrassingen een optimaal resultaat van ons verwachten: functioneel, esthetisch, budgettair en op het gebied van duurzaamheid. 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Punterweg 20, 6222 NW Maastricht

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »

Recente projecten