Over ons

Over ons

Maasveste Berben Bouw bouwt al sinds 1859 op kennis en ervaring van voorgaande generaties onder leiding van algemeen directeur René van de Mortel, directeur projecten Paul van Montfort en directeur NPO & renovatie Funs Jonkers. We ontwikkelen, bouwen en beheren individuele woningen, woningbouwcomplexen en utiliteits-/industriegebouwen. Dat maakt ons tot een allround bouwbedrijf waar we trots op zijn.

Wij denken met u mee

Kwaliteit van het eindresultaat telt. Accepteren wij een opdracht, dan leggen we onze ziel en zaligheid in de uitvoering. Daarbij telt vakmanschap, maar ook met de tijd meegaan. Wij werken met de laatste materialen en technieken. Onze organisatie voldoet aan de hoogst denkbare eisen op het gebied van arbo, veiligheid, kwaliteit en milieu. Daarnaast volgen wij de richtlijn Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (ISO 26000) bij het leiden van ons bedrijf. 

De mens centraal

Bij ons staat de mens centraal, dat is 1 van onze MVO-kernwaarden. Dit geldt voor onze medewerkers maar ook voor onze klanten en ketenpartners. Voor u dus. Wij treden elkaar met open vizier en vertrouwen tegemoet. Onze medewerkers onderschrijven de gedragscode van Maasveste Berben Bouw. Hierin spreken wij ons uit over zaken als integriteit, transparantie, duurzaamheid, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu. Zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met onze bedrijfsvoering. Zo weet u dat u kunt bouwen én vertrouwen op de service van de vakman.

Keurmerken en certificaten

Wij beschikken over verschillende keurmerken en certificaten die u vindt bij downloads.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Maasveste Berben Bouw kunt u terecht voor al uw voorkomende bouwkundige vraagstukken. Van het vervangen van de deurklink, het herstellen van opstalschade (brand, water, storm e.d.) in natura, het renoveren van uw woning, het verhogen van het energielabel van uw woning, het maken van een aanbouw etc. Maar ook voor projectmatige renovaties van meerdere woningen en appartementen en het realiseren van seriematige nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en kantoorgebouwen kunt u bij Maasveste Berben Bouw terecht. Uw bouwpartner.

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Punterweg 20, 6222 NW Maastricht

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »