Service en onderhoud

Service en onderhoud

Wij bieden in de hele provincie Limburg en daarbuiten verschillende service- en onderhoudsdiensten aan woningcorporaties, (zorg)instellingen, beleggers, bedrijven, verenigingen van eigenaren en hun beheerders.

Wij zijn in Limburg voorloper op het gebied van ketenintegratie. Meerdere corporaties hebben ons het vertrouwen gegeven als ketenpartner bij hun niet-planmatig onderhoud. Onze processen en systemen zijn hier volledig op ingericht. In ons vernieuwende ERP-systeem met klantportaal kunt u 24/7 alle KPI's monitoren die we gezamenlijk afspreken.  

Onder service en onderhoud vallen dagelijks en planmatig onderhoud en mutaties, waaronder het vervangen of repareren van hang- en sluitwerk, keukens, sanitaire ruimtes, kozijnen en deuren. Ook het onderhoud en wijzigingen aan en in bedrijfspanden voeren wij zodanig uit dat de bedrijfsprocessen doorlopen terwijl wij het werk uitvoeren.

Verenigingen van eigenaren en hun beheerders kunnen bij ons terecht voor advies en prijsopgaven. Heeft u een onderhoudsvraagstuk? Neem dan vooral contact met ons op. Wij hebben alle kennis en ervaring beschikbaar om gezamelijk met en voor u tot de beste oplossing te komen, op basis van een marktconforme prijsopgave.  

Onze op te vragen vaste tarieven zorgen voor snelheid en flexibiliteit. Wij hechten waarde aan korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Zo reageren we adequaat. Ook onderhoudsadvies verstrekken wij deskundig en snel.

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Punterweg 20, 6222 NW Maastricht

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »

Recente projecten