Hoogste punt viering 56 appartementen Sittard

Hoogste punt viering 56 appartementen Sittard


Op woensdag 26 augustus bereikte de bouw ‘Hof van Langfoor’ bestaande uit twee appartementengebouwen aan de rand van het Eisenhouwerpark vlakbij het historisch centrum van Sittard, het hoogste punt. In totaal worden er 28 koop- en 28 huurappartementen in het middensegment gerealiseerd. In het voorjaar van 2021 is de bouw gereed.

Hof van Langfoor

In Sittard realiseert aannemer Maasveste Berben Bouw twee duurzaam gebouwde en gasloze woontorens van elk 28 appartementen verdeeld over zeven woonlagen. De bewoners stallen hun auto in de half verdiepte stallingsgarage onder hun woongebouw. Hof van Langfoor (www.hofvanlangfoor.nl) is mooi gelegen in het groen aan de rand van het Eisenhowerpark dicht bij het historisch centrum van Sittard tussen de Tunnelstraat en de Geallieerdenstraat.  Het plan is ontwikkeld door Arcus Zuid Projectontwikkeling.

Huur- en koopappartementen

Eén woontoren wordt gebouwd in opdracht van Wonen Limburg Accent waar 28 huurappartementen worden gerealiseerd in het middenhuur segment. Het andere woongebouw bestaat uit 28 koopappartementen welke inmiddels allemaal zijn verkocht.

Duurzaam gebouwd

Voor de gebouwinstallaties zijn duurzame technieken toegepast zoals onder meer zonnepanelen en zijn de woongebouwen aangesloten op Het Groene Net. Dit ondergrondse warmtenet levert warmte en koude aan bedrijven en woningen in Sittard-Geleen, Beek en Stein. De warmte is afkomstig van twee lokale warmtebronnen: de hernieuwbare warmte van Biomassacentrale Sittard (BES) en de restwarmte van Sabic’s naftakraker op Chemelot.

« Terug naar Nieuws
Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Punterweg 20, 6222 NW Maastricht

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »