Management neemt meerderheidsbelang in Maasveste Berben Bouw

Management neemt meerderheidsbelang in Maasveste Berben Bouw

Het management van Maasveste Berben Bouw neemt samen met Value Enhancement Partners (www.vepartners.com) een meerderheidsbelang in Maasveste Berben Bouw.

Bas Herberigs legt na 15 jaar zijn directiefunctie neer. René van de Mortel (algemeen directeur) en Paul van Montfort (directeur projecten) zetten de dagelijkse leiding voort. Bas Herberigs blijft op de achtergrond betrokken bij Maasveste Berben Bouw als adviseur en minderheidsaandeelhouder.

Het huidige management (totaal 5 personen) heeft de afgelopen jaren samen met Bas Herberigs het bedrijf op indrukwekkende wijze laten groeien. Dit met name op het gebied van niet planmatig onderhoud en verduurzaming voor vele woningcorporaties in Limburg, schadeherstel voor verzekeraars in de gehele provincie Limburg en renovatie/nieuwbouw van woningbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. De bedrijfsvoering is innovatief, digitaal en duurzaam ingericht met diverse certificeringen op het gebied van kwaliteit (ISO), veiligheid (VCA), milieu (FSC) en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO en PSO). De procesinrichting is zeer efficiënt vormgegeven en vergaand gedigitaliseerd met daardoor een sterke toegevoegde waarde voor de klanten.

Het management zal de verdere toekomst van het bedrijf vormgeven met ondersteuning van Value Enhancement Partners en Bas.

Bas Herberigs: “Ik heb me de afgelopen 15 jaar met ziel en zaligheid ingezet voor Maasveste Berben Bouw en al haar medewerkers en stakeholders. Ik wil alle (oud)medewerkers, klanten, co-makers en leveranciers danken voor de zeer prettige samenwerking. Het doet me deugd dat ik op de achtergrond Maasveste Berben Bouw van advies kan blijven voorzien en de verdere ontwikkelingen kan ondersteunen waar mogelijk. Daarnaast blijf ik volledig betrokken bij het inmiddels landelijk opererend bedrijf 24ROSA (ketenregisseur op het gebied van huurderstevredenheid bij niet planmatig onderhoud).”

René van de Mortel en Paul van Montfort: “De afgelopen jaren heeft het management al de operationele sturing in handen gehad. Het ervaren management team is klaar om, samen met Value Enhancement Partners en Bas op de achtergrond, de toekomstige bedrijfsvoering en groeistrategie vorm te geven.”

Quirijn van Engelen van Value Enhancement Partners: “Maasveste Berben Bouw heeft de afgelopen jaren onder leiding van het managementteam en Bas een indrukwekkende leidende positie opgebouwd in Limburg. Met dit mooie fundament van continue innovatie en klantvriendelijke oplossingen zien wij veel groei- en consolidatiemogelijkheden in onderhoud en verduurzaming o.a. gedreven door de energietransitie. Hiernaast zien we ook veel potentie in de verdere groei van projecten op basis van de sterke technische competenties. Wij kijken er met enthousiasme naar uit om samen met het managementteam en Bas de onderneming te ondersteunen in haar volgende fase.”

« Terug naar Nieuws
Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »