Renovatie van ruim 200 woningen voor Wonen Limburg

Renovatie van ruim 200 woningen voor Wonen Limburg

Voor Wonen Limburg, waarmee wij reeds in ketensamenwerking het Niet Planmatig Onderhoud uitvoeren, gaat Maasveste Berben Bouw vanaf september 200 woningen energetisch en duurzaam renoveren.

Uit een selectie van 12 marktpartijen, waaronder ook combinaties van toeleveranciers, is Maasveste Berben Bouw als totaalaanbieder gekozen om, samen met 3 andere marktpartijen, in totaal circa 700 woningen van Wonen Limburg op te waarderen. Het energetisch opwaarderen en verduurzamen van huurwoningen staat bij ons en onze opdrachtgever(s) hoog in het vaandel.

De beoordeling heeft plaatsgevonden door een vertegenwoordiging van huurders en medewerkers van Wonen Limburg op het gebied van techniek, leefbaarheid en een energieadviseur.

Bij de beoordeling op de selectiecriteria en toegevoegde waarden (financiële zekerheid, ervaring, bedrijfsomvang, bewonersbegeleiding, overlastbeperking, overleg/communicatie, planning, innovatiekracht, kwaliteitsmanagement, inzet Social Return, energiebewustwording, (keten)samenwerking en werkwijze) bleek Maasveste Berben Bouw in combinatie met een marktconforme en transparante inschrijfprijzen bij de besten van Limburg te behoren.

« Terug naar Nieuws
Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »