Samenwerking Wonen Limburg NPO

Samenwerking Wonen Limburg NPO

Maasveste Berben Bouw sluit langjarige samenwerkingsovereenkomst met Wonen Limburg inzake het uitvoeren van Niet Planmatig Onderhoud.

Halverwege 2013 besloot Wonen Limburg de uitvoering van het niet planmatig onderhoud (reparatieverzoeken, vervanging van badkamer, keuken en toilet) anders te organiseren. Waar ze voorheen decentraal met veel verschillende leveranciers werkte, koos ze nu voor een centraal aangestuurde intensieve ketensamenwerking met een beperkt aantal partijen. Om zo de kwaliteit van dienstverlening aan huurders te verbeteren en de kosten te verlagen door slimmere samenwerking. Om een voorbeeld te noemen: kwamen er voorheen tienduizenden facturen bij de corporatie binnen, nu is dat teruggebracht tot enkele honderden. Dat scheelt behoorlijk in de administratie- en coördinatiekosten. Na een jaar samenwerken in het principe van ketensamenwerking, tekenden de ketenpartners op 4 februari, voorafgaand aan de startconferentie “Anders denken én doen!” van het Platform Ketensamenwerking Zuid, de overeenkomst voor vijf jaar.

De zeven ketenpartners van Wonen Limburg zijn: Jac Ruyters Groep, Bouwbedrijf Jongen, Raedts Bouwbedrijf, OnderhoudPlus van Janssen de Jong Bouw Zuid BV, GrausBouw, van Heur Bouw & Onderhoud en Maasveste Berben Bouw. Elke ketenpartner zal structureel circa 3.500 woningen onderhouden.

« Terug naar Nieuws
Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »