Uitbreiding ketensamenwerking in Limburg

Uitbreiding ketensamenwerking in Limburg

Maaskant Wonen en Woningbeheer Born – Grevenbicht gaan het onderhoud van hun woningen op een andere manier organiseren. Na een uitgebreid selectietraject hebben zij Smeets Vastgoedservice en Maasveste Berben Bouw geselecteerd om samen het onderhoud op basis van ketensamenwerking vorm te geven. Op 19 november 2015 gaven de partijen het startschot voor de ontwikkeling van de ketensamenwerking.

De komende maanden ontwikkelen en testen de vier partijen gezamenlijk alle processen en middelen die nodig zijn voor de ketensamenwerking. Middels deze samenwerking willen de partijen op een klantvriendelijke en kostenefficiënte wijze vorm geven aan de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden voor de langere termijn. Een belangrijk uitgangspunt is dat de klanttevredenheid wordt verhoogd en de onderhoudskosten duurzaam worden verlaagd. 

De doelstelling is om in de eerste maanden van 2016 te starten met de implementatie van de ketensamenwerking. Om deze ambitie waar te maken gaat een brede groep medewerkers van alle partijen samen aan de slag. Ook de Huurdersbelangenverenigingen (HBV) van Maaskant Wonen en Woningbeheer Born – Grevenbicht dragen actief bij aan de ontwikkeling.

Tijdens de startbijeenkomst hebben de partijen een intentieovereenkomst ondertekend waarin zij het vertrouwen uitspreken om tot een langdurige samenwerking te komen. 

Foto: v.l.n.r.: Bas Herberigs (Maasveste Berben Bouw), Karel Smitsmans (Maaskant Wonen), Michiel Sluijsmans (Woningbeheer Born – Grevenbicht), Remco Brave (Smeets Vastgoedservice). Achtergrond: alle werkgroepenleden van het ontwikkeltraject.

« Terug naar Nieuws
Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »