Uniek Bouwpartners-event Maasveste Berben Bouw

Uniek Bouwpartners-event Maasveste Berben Bouw

Maasveste Berben Bouw te Sint Odiliënberg met nevenvestiging te Landgraaf luidt samen met haar Ketenpartners op unieke wijze de bouwvak in. Vandaag, 31 juli, start de traditionele bouwvak in regio Zuid. 

Om de samenwerking met onze ketenpartners verder te onderstrepen organiseren we vandaag voor de tweede maal het bouwpartners-event. Een uniek event, waarbij de traditionele rol en scheidslijn tussen opdrachtgever en opdrachtnemer steeds verder vervaagt. Samenwerking resulteert in een hogere klanttevredenheid en lagere kosten voor opdrachtgevers.

Vorig jaar zijn we bij wijze van proef gestart op kleine schaal om samen met enkele partners de bouwvak in te luiden. De bijdrage die dat heeft geleverd aan de samenwerking op alle niveau's binnen onze organisaties en tussen organisaties onderling is enorm. Vanwege het succes vorig jaar volgt dit jaar de tweede editie in grotere vorm. Ongeveer 20 ketenpartners hebben het initiatief in hun hart gesloten en zijn vandaag met circa 70 medewerkers aanwezig. Tezamen met onze eigen medewerkers zullen we dus met 120 mensen de bouwvak inluiden. Een verrassingsartiest van Limburgse bodem zal hierbij uiteraard niet ontbreken.

In de bouwbranche wordt de bouwvak overigens steeds minder relevant. Zeker bij bedrijven die veel werkzaam zijn in het onderhoud. Een volledige bedrijfssluiting zoals dat vroeger het geval was is ook niet meer van deze tijd. We leven in een 24-uurs economie. In het verleden draaide ons bedrijf al met ongeveer 25% door. Het aantal medewerkers dat momenteel in de bouwvak werkt is inmiddels gegroeid naar meer dan 50%.

Onze ketenpartners en wij zelf staan dan ook tijdens de bouwvak gewoon klaar voor al onze klanten. De grotere projecten liggen indien mogelijk wel stil tijdens de bouwvak.

Wij wensen iedereen die vrij heeft een hele fijne vakantie toe!

« Terug naar Nieuws
Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »