Timmervrouw / - man

Timmervrouw / - man

Kies je voor een nieuwe uitdaging als timmervrouw / -man? Kom werken in ons dynamisch en informeel bedrijf met uiteenlopende opdrachten. Neem de kans om je volop te ontwikkelen en (interne) opleidingen te volgen. Jij krijgt de vrijheid het voortouw te nemen als het gaat om jouw expertise. Zo werk je zelfstandig en in teamverband.

Dit past bij jou:

  • Je wilt afwisselend werk in de bouw.
  • Gaat zelfstandig op pad om elk project goed af te ronden.
  • Op je iPad zie je eenvoudig wat je planning is.
  • Je vindt het belangrijk om met goed materieel te werken en dat bieden we.
  • Je werkt op uiteenlopende projecten rondom wonen, werken en zorg. We voeren deze uit voor bijvoorbeeld gemeenten, corporaties en zorginstellingen.

Je hebt een afgeronde opleiding timmeren/metselen met aantoonbare werkervaring in de bouw. Je hebt passie voor het vak en wilt jezelf blijven ontwikkelen en jouw kennis overdragen. Je toont initiatief en draagt verantwoordelijkheid voor je werk.

Dit bieden wij:

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend zelfstandig bedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met korte lijnen, een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Je maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden.

Bouw mee aan jouw en onze toekomst!
Herken jij jezelf in deze funktie? Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op via 0475-538920 of recruitment@maasvesteberbenbouw.nl.

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Punterweg 20, 6222 NW Maastricht

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »