Uitvoerder

Uitvoerder

Uitvoerder 

Een uitvoerder voor onze vacature in de regio Limburg. Jij hebt aantoonbare & relevante werkervaring als uitvoerder en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je komt te werken in een bedrijf met een informele cultuur, dat  mogelijkheden biedt en (interne) opleidingen. Uiteraard betekent dit ook dat bij goed functioneren een vast dienstverband wordt aangeboden.

Je werkzaamheden zijn:

  • zorg dragen voor een adequate uitvoering van één of meerdere projecten, zodanig dat het project binnen bestekseisen, volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt
  • na een korte inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig projecten te kunnen uitvoeren
  • verantwoordelijk voor het toezien op de naleving van het bedrijfsbeleid en de geldende veiligheidsregels

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en hebt kennis van de bouwsector, de processen die hiermee gemoeid zijn en de vakdisciplines die hierbij betrokken zijn. Je bent bekend met de wettelijke voorschriften ten aanzien van de veiligheid, arbo en andere op het bouwwerk betrekking hebbende voorschriften. Tevens heb je kennis van kosten- en manurenbewaking en je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot MS Office - pakket en affiniteit met geautomatiseerde systemen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend familiebedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden en een uitzicht op een vast dienstverband.

Word jij onze nieuwe uitvoerder? Stuur dan jouw CV en sollicitatiebrief naar gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op.

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »