Een duurzame aanbouw aan je huis

Een duurzame aanbouw aan je huis

Maasveste Berben Bouw is uw expert voor het hoogwaardig aanbouwen aan uw woning. Nu ook samen met de Aanbouwfabriek!

Je woonkamer over de volle breedte verlengen. Op een hoogwaardige manier met de minst mogelijke overlast. Gegarandeerd binnen de planning én binnen uw budget. Dat is de belofte van  Maasveste Berben Bouw met de aanbouwfabriek module.

Ruimer wonen? U bepaalt de afmetingen

  • Binnen 1 uur online een offerte.
  • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
  • Opgeleverd binnen de afgesproken planning.
  • Vakwerk van de specialist.
  • Bouwen met Bouwgarant.

Direct kosten aanbouw berekenen

Met onze module aanbouwfabriek, zorgen wij er voor dat uw verbouwing makkelijk en transparant verloopt. Dat begint bij de offerte. Die vraagt u heel eenvoudig en vrijblijvend online aan. Binnen 1 uur ontvangt u een all-in offerte op maat in uw mailbox.

Uniek in Nederland: stabiliteitswaarborg

Uniek in Nederland bieden wij via de aanbouwfabriek-module het Stabiliteitswaarborg©. Dat houdt in dat funderingsadvies, constructieberekeningen, sonderingen en stabiliteitsonderzoek altijd in de prijs zijn inbegrepen. Zo bent u verzekerd van een goede constructieve en veilige uitbreiding van uw woning.

Persoonlijk advies verbouwing

Na het invullen van uw vrijblijvende offerteaanvraag komen wij (vrijblijvend) bij u langs om indien gewenst advies te geven. We inventariseren eventuele andere wensen en meten alles op. Zo bent u er zeker van dat de aanbouw perfect bij uw huis past.

Gegarandeerd vakmanschap

Onze vakmensen bouwen de door uw gewenste aanbouw. Dat doen ze met oog voor detail en kwaliteit. En door het unieke Stabiliteitswaarborg bent u er zeker van dat alles goed en veilig gebeurt.

Uw aanbouw binnen de afgesproken planning

Ontspan en laat onze professionals doen waar ze goed in zijn. Wij realiseren uw aanbouw volledig en woonklaar en kunt u genieten van uw nieuwe leefruimte.

Vraag een vrijblijvende offerte

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Punterweg 20, 6222 NW Maastricht

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »