Voorman

Voorman

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als voorman? Kom werken in ons dynamisch en informeel bedrijf met uiteenlopende opdrachten. Neem de kans om je volop te ontwikkelen en (interne) opleidingen te volgen. Jij krijgt de vrijheid het voortouw te nemen als het gaat om jouw expertise. Zo werk je zelfstandig en in teamverband.
Jouw kennis deel je met collega’s in hetzelfde projectteam, waarin je van a tot z samenwerkt. Dat werkt heel efficiënt en we delen zo laagdrempelig onze kennis met elkaar. Betrokken zijn bij elkaars werk en vooral ook goed communiceren met opdrachtgevers over verwachtingen en doelen vinden wij heel belangrijk.

Jouw werk als onmisbare schakel:

Door jouw inzet wordt het project op de juiste manier uitgevoerd. Je collega's weten wat van ze verwacht wordt en de kwaliteit is goed. Als meewerkend voorman ben jij de niet te missen schakel op het project. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering, je bent het eerste aanspreekpunt van je collega's, je coördineert, organiseert en controleert. Je zorgt ook dat de maximale kwaliteit wordt geleverd. En natuurlijk werk je zelf ook mee. Je geeft het juiste voorbeeld aan de rest van jouw team. Als meewerkend voorman ben je actief in de nieuwbouw en de verbouw.

Hier ben je goed in:

  • Zorgen voor de correcte uitvoering van de werkzaamheden;
  • Oplossen van voorkomende problemen;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de uitvoerende medewerkers en partijen;
  • Het werk naar tevredenheid van de klant opleveren.

Je hebt een afgeronde opleiding timmeren/metselen met relevante aantoonbare leidinggevende werkervaring als voorman. Je kunt tekeningen lezen en hebt bouwkundige kennis. Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Daarnaast ben je representatief en sta je klanten netjes te woord.

Dit bieden wij:

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend zelfstandig bedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met korte lijnen, een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Je maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden.

Bouw mee aan jouw en onze toekomst!
Ben jij onze nieuwe voorman? Stuur dan jouw CV en motivatie naar gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »