Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider? Kom werken in ons dynamisch en informeel bedrijf met uiteenlopende opdrachten. Neem de kans om je volop te ontwikkelen en (interne) opleidingen te volgen. Jij krijgt de vrijheid het voortouw te nemen als het gaat om jouw expertise. Zo werk je zelfstandig en in teamverband.
Jouw kennis deel je met collega’s in hetzelfde projectteam, waarin je van a tot z samenwerkt. Dat werkt heel efficiënt en we delen zo laagdrempelig onze kennis met elkaar. Betrokken zijn bij elkaars werk en vooral ook goed communiceren met opdrachtgevers over verwachtingen en doelen vinden wij heel belangrijk.

Dit vind jij boeiend:

  • Uiteenlopend werk voor te bereiden en de verantwoordelijkheid nemen die hierbij hoort,
  • Zelfstandig projecten te plannen
  • Jongere collega’s hierin enthousiast mee te nemen en op te leiden,
  • De toegewezen projecten ook digitaal voor te bereiden.
  • Jij neemt de regie; de eindverantwoordelijkheid ligt bij de projectleider.

Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-/hbo-niveau, hebt bouwkundig inzicht en kunt je van bouwtekeningen en digitale modellen een beeld vormen van de bouwplaats en het bouwproject. Je bent in staat tot het maken en bewaken van schema’s met betrekking tot werkregelingen, routing, levering en benodigde capaciteit en personeel. Tevens heb je kennis van en inzicht in wettelijke eisen, bouwbesluit en procedures ten aanzien van Arbo en milieu. Je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot MS Office en affiniteit met geautomatiseerde systemen voor het maken van calculaties, planningen, lezen en bewerken van tekeningen en (Revit-)modellen.

Dit bieden wij:

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend zelfstandig bedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met korte lijnen, een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Je maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt interne opleidingsmogelijkheden.

Bouw mee aan jouw en onze toekomst!

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider? Stuur dan jouw CV en motivatie naar: gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal

Inloggen bewonersportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »