Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Een werkvoorbereider 

Jij hebt minimaal 2 jaar aantoonbare & relevante werkervaring als werkvoorbereider en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je komt te werken in een bedrijf met een informele cultuur, dat mogelijkheden biedt en (interne) opleidingen. Uiteraard betekent dit ook dat bij goed functioneren een vast dienstverband wordt aangeboden. 

Werkzaamheden:

  • verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en alles wat daarbij komt kijken
  • na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig dan wel in teamverband projecten te kunnen voorbereiden
  • verantwoordelijk voor de (digitale) voorbereiding van de aan jou toegewezen projecten, met dien verstande dat de eindverantwoordelijkheid hiervoor bij de projectleider ligt.

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO / HBO-niveau en hebt bouwkundig inzicht en kunt je van bouwtekeningen en digitale modellen een beeld vormen van de bouwplaats en het bouwproject. 
Je controleert de werktekeningen van de onderaannemers en leveranciers. Je bereid de inkoop van materialen en materieel voor. Je bewaakt mede de voortgang van het bouwproces en onderhoud de contacten met de onderaannemers en de leveranciers. Tevens heb je kennis van en inzicht in wettelijke eisen, bouwbesluit en procedures ten aanzien van Arbo en milieu. Je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot MS Office - pakket en affiniteit met geautomatiseerde systemen voor het maken van calculaties, planningen, lezen en bewerken van tekeningen en modellen. 

Wat kan je van ons verwachten? 

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 


Word jij onze nieuwe werkvoorbereider? Stuur dan voor 26 mei jouw CV en sollicitatiebrief naar gaston.honings@maasvesteberbenbouw.nl

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliƫnberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »